Tijd vervliegt als de dag van gisteren,
Gedachten van dan en toen verwisselen.
Nu na al die tijd ben ik anders opzoek,
Maar open dit keer een avonturen boek.
Werken in het buitenland,
Emigreren als het kan.
Heb mijn gevoelens en emotie nog wel in de hand,
Ben dan ook absoluut niet bang.
Heb er zin in eigenlijk,
Open voor het leven dat past bij mij,
Spanje is inderdaad een ver stuk,
Maar ben daar wel heel vrij.
Kan doen waarvoor gestudeerd,
Heb er niet voor niks jaren voor geleerd.
Ik kan het niet meer dat stilstaan en afwachten,
Het verzorgd alleen maar stress en nare gedachten.
Dus ben op zoek naar een hotel voor het hele jaar,
Want hier in deze stad, het is hier gewoon gaar.
En ik weet heb het zelf in de hand,
Maar bijna niets is gericht op mijn dromen,
Ik wil leven aan het strand,
Omringt met palmbomen.
Bezig met mensen jong en oud,
Sport, creatief en ontspanning,
Alles is compleet en waar ik van houd,
Zelfs de dikke feesten en, oke ik sing.
Ken zelfs al een beetje Spaans,
Zo wil ik graag genieten van,
La puesta del sol,
Le salida del sol.
Iemand toewensen van,
Bienos dias,
Bienas tardes,
Bienas noches.
Waja eerst maar eens verder kijken,
Zeker weten dat het de juiste keuze zal zijn.
Het is niet niks, zoon eind van huis.
Maar ben ik nu wel thuis?
Na goed wie weet wat de toekomst brengt,
Maar stil zitten en afwachten gaat hem niet meer worden,
Ik wil groeien, en niet dan pas,
Maar nu.
Ik kan wachten op hopelijk misschien een kans,
Of zelf mijn leven in de hand nemen.
Ik bedoel, moet ik blijven voor hen die mij verlieten,
Voor hen die ik door de tijd ben kwijt geraakt?
Denk het niet he, ik ga als alles mee zit,
Weg! Voor Hoelang?
Wie weet voor altijd.
Maar emigreren is de beste keuze,
Het avontuur dan een feit.
Bienas tardes,
En reacties en tips, altijd welkom