het ligt eraan hoe je het bekijkt
zo leg je je eigen wegen
begrijp je het dan eens verkeerd
dan ga je later scherpere aandacht geven
het verleden kan je dan even wegvegen
het leven draait toch door je hart
het is de planeet
die tegen je zegt
in dit leven ben je nog niet compleet
je emoties sturen hoe je het zelf regelt
de bladzijde omdraaien
vooraleer je eigen persoon je antwoord
doordat je het niet altijd goed verwoord
stap eens uit je zorgen
er is een plaats voor jou ook morgen
kijk naar je binnenkant
kruip niet in je schulp
maar vraag ook eens om hulp
loop met je voeten door het zand
en eindigen naar een gerijpt stukje land