Hou me vast,
want hoe dan ook.
Ik laat je
nooit meer gaan.
Trek me
naar je toe,
druk me dicht
tegen je aan.
Blijf in de buurt,
want hoe dan ook.
Ik ben altijd
opzoek naar jouw.
Al ben je even
niet bij mij,
dan kom ik
Naar je toe.
Staar naar me,
want hoe dan ook.
Ik kijk zo
graag naar jouw.
Als onze
blikken kruizen,
weet ik waarom...
Ik van je hou.