Tegenwind..
Je wordt niet bemind,
Door de tegenwind.
Hij zal je vangen,
Zodat je moet gaan hangen
Hij zal je plagen,
Met z’n harde windvlagen.
Van achter naar voor,
Blaast hij je leven door.
Totdat jij zal leren,
Hem de rug toe te keren.
Alles gaat dan weer zoals jij het wil,
de tegenwind houd zich voorlopig stil.