Leven, ja.. Leven waarom zou ik nog moeten leven?
Iedere dag op me tanden bijten, iedere dag eenzaam zijn, iedere dag bang zijn. Sinds het begin van mijn leven ging ik naar de kleuter klas, sinds dien werd ik al gepest, waarom ik dacht ik als peuter en nu nog. Er was altijd iets met mij, 'ik loog', 'ik deed alles mis'... Ze staken het altijd op mij, sinds kleuter tot nu. Ik ben alles kwijt, mijn vrienden waarvan ik dacht dat het me vrienden waren want ze babbelden achter me rug. Nu al 3jaar in een school waar ik niet hoef te zitten. Iedere dag ruzie met mijn ouders, nog nooit vrede hier thuis gekend. Nu is alles wel snel verteld maar er is nog zoveel dat ik niet over mijn hart laat om te vertellen. Je zal misschien denken je bent pas 16, alles kan nog in het leven. Ik denk van niet, ik zou zo graag pijnloze dood begaan en iedereen wat geluk brengen. Wie zou nog wat om mij geven? Niemand.