Als geest en lichaam niet samen gaan.
Je alles graag wilt, maar kunt het niet aan.
Pijn en vermoeidheid worden je lichaam de baas.
Veel dingen gaan aan je voorbij helaas.
Je spreekt weinig af, je wereldje wordt klein.
Dit is echt niet wie je wilt zijn.
Veel mensen om je heen begrijpen je niet.
Omdat je aan de buitenkant niets ziet.
Het is zwaar maar je moet vechten voor je eigen welzijn
Op een dag zitten je geest en lichaam wel weer op één lijn.