Een lach
Een lach met liefde
Een lach met troost
Een lach met woorden
Een lach met verdriet
Een lach kan zoveel betekenen zonder wat te zeggen
Een lach is soms genoeg, je hoeft dan niets meet uit te leggen
Een lach voor een ander
Een lach voor jezelf
Een lach met waarde
Een lach met gevoel
Een lach voor het leven waarin je leeft
Een lach met liefde die jij een ander geeft
Een lach elke dag anders
Een lach elke dag met waarde
Een lach elke dag met een gevoel
Een lach elke dag met een doel
Een lach die dingen achter houden
Een lach die mensen als een vrolijke lach beschouwen
Een lach kan zoveel anders betekenen
Een lach, mensen zien de lach, niet het litteken.