nou zeg, je doet me wel wat te hanig
ik zie je toch liever als kip
nee, nu doe je weer veel te onderdanig
en raak je zowat in een dip
zeg schat, neem nu ook eens een drankje
je zit hier zo bleu en zo droog
nu dans je stomdronken op tafel
en kust alleman, het zit me hoog
een beetje, een beetje, een beetje
evenwicht
zeg vriend, neem toch eens een relatie
je kwijnt zo in eenzaamheid weg
nu heb je mijn meisje gestolen
ik denk, dat ik je nooit meer wat zeg
wat moet ik toch met die wisselbaden?
dan is het te koud, dan te heet
wat zou je me aan kunnen raden?
want ik wil wat rust in de keet
een beetje, een beetje, een beetje
evenwicht