Jij gaat een nieuwe weg in slaan.
waarin ik niet bij jou kan zijn.
Ik zal je moeten laten gaan.
maar het loslaten doet zo'n pijn.
Ik droomde van de toekomst samen.
van ver weg een nieuw bestaan.
nooit had ik kunnen beramen.
dat jij die weg alleen zou gaan.
Ik droomde van een huis aan zee.
Van samen wandelen op het strand.
Maar ik kan niet met je mee.
jij wilt niet samen hand in hand.
Altijd heb ik in liefde geloofd.
Maar dat is nu niet meer te redden.
hier en nu heb ik mezelf beloofd.
Om nooit meer lief te hebben.
Mijn hart heb ik aan jou gegeven.
niet meer nodig bovendien.
Hij is van jou je hele leven.
Ik hou het voor gezien.
zeg me wat ik heb fout gedaan?
waar heb ik jou verloren?
wat heeft jou niet aangestaan?
wat kon jou niet bekoren?
Ik was jouw beauty, jij mijn lief.
En nu ga je zomaar weg.
je blijft mijn lieve hartendief.
die ik nu vaarwel zeg.
Bedankt lief, voor de leuke tijd samen.
xxxxx