Reeds 18 jaren,
gaan vele vrijwilligers,
in heel Vlaanderen,
rond om verschillende kinderen,
te helpen om hun ouders
het leed te verzachten.
Zij konden hun kinderen
toch een betere toekomst bieden.
Ook al is dat voor deze vrijwilligers,
soms geen beste ervaring.
Om voor sprakeloze en dove mensen
de deur tegen te krijgen.
Wees eens in het leven
een goed persoon,
en steun hen.
Want misschien helpen
we jouw gezin.