Waar ben ik, wie ben ik dan
is er niemand die me helpen kan
ik ben het kwijt
mijn kracht
in mijn leven, te veel gegeven
aan iedereen om me heen
maar ik krijg niets terug
wat doe ik toch fout
ik praat niet, dan kan niemand me veroordelen
doen ze toch wel
en ik ben zo bang
en voel me nutteloos
maar niemand die het ziet
wat kan ik nog doen
om nog onzichtbaarder te worden
niemand die me steunt
niemand die me begrijpt
soms denk ik; was ik maar dood
er zou toch niets veranderen
dolend en dwalend
zonder eindbestemming
het enige zekere in mijn leven is
de dood
en zelfs dat is onzeker
net als ikzelf
bang om afgewezen te worden
om verlaten te worden
om alleen te zijn
voor altijd...