Lieve pappa
Weer een dag zonder het "feestvarken"
ik blijf maar voelen dat het niet klopt.
Weer een dag alle moed bij elkaar harken,
hoe lang nog voordat deze hel stopt.
Schuldgevoelens nemen de overhand,
verdriet, een hart gevuld van spijt.
Eindelijk werd het weer sterk, onze band,
ik wilde jou echt nog lang niet kwijt.
In mij is donker, blijft het maar plensen,
door jou dood stierf een stuk van mijn hart,
Ik wil jou boven een fijne vaderdag wensen,
en ik maak morgen weer een nieuwe start.
Pappa ik hou van jou