mijn wonden likken 't stof van de tong
dat wervelt tot een storm uit huiddeeltjes
waarin duiven koeren ik spuw hen uit
voel de tijd die wij delen in ruimte
stip hen aan met jouw melk en ben
navel om je hals die ons bindt
nu jij droomt en speelt met de sterren
en rond mijn wimpers dwarrelt
ploegen rimpels om mijn ogen
als liegende piercing
tranen verlichten, brengen nader
de hemel door het fladderen van vleugels
dans ik naar je lippen en zoen
het gestolde bloed van je mond
terwijl het duister ons drinkt
een koude wind verijst het licht
sunset 23-07-2014
http://sun-set.webklik.nl