Nooit ver uit mijn gedachten,
Deel ik met jou in stilte mijn leven.
Geduldig zal ik blijven wachten,
Tot ik het echt aan je mag geven.
Wat er met je is,ik weet het niet.
Je bent afstandelijk en stil naar mij.
Mijn hart is waar ik jou toeliet.
Zo ver weg, en toch zo dichtbij.
Het liefste zou ik nu ver weg gaan.
Niet meer denken aan jou en mij.
Niet langer in de twijfel staan.
Is het nu wel of niet voorbij?
Maar je zit al in mijn ziel.
Mijn hart heb ik je al gegeven.
Het is jouw zijn waar ik voor viel.
Met jou wil ik verder leven.
En dus zal ik blijven wachten.
In de warmte, of de kilte.
Maar altijd jij in mijn gedachten.
Deel ik mijn leven met jou in stilte.