Smijt me
op de grond.
Snel. Zonder een moment
van verleiding
De kledingstukken, een voor een,
bezwijmd,
verspreid over de vloer.
Van het zwaarste tot het meest bijna
oneindig lichte
En laat het licht
aan. Zonder enige
verleiding. Ten minste een lamp
van 60 watt.
Of zo'n felle
uit de supermarkt
Kies een kast,
een rechthoekige plek
waar de lichamen
niet kunnen rusten.
Bespring me
zonder enig
voorspel
gekleed als ik ben:
Want ik heb alles
aan. Van het zwaarste
tot het meest
bijna oneindig lichte:
Alle lichten aan
Snel
en plotseling
We gaan naar de keuken.