Gewekt door het zonlicht wat door het raam scheen...
Vele gedachtes , maar ik had er maar een...
Ik sloot nog eventjes mijn ogen, jouw lieve gezicht wat voor me eerste verscheen...
Zoveel Liefde die ik voel die ik zo meen.
Zoals jou is er geen 1 ....