De zon, ze lacht en straalt.
De maan, hij knipoogt in de nacht.
De sterren blijven blinken.
De zee, ze komt en gaat.
De klok, ze blijft maar tikken.
En elk nieuw uur inslaan.
De geluiden van de dag.
De stilte van de nacht.
ik krijg het allemaal mee.
Een zuchtje wind verraad beweging.
De aarde draait nog steeds.
Hoe kan alles doorgaan?
als mijn wereld stilstaat?
Mijn lief, Ik mis je.
Xxx