Dappere dromen
hij is in zondig hart geboren
zijn verschijning laat bekoren
ook in zijn dapperste dromen
zijn de kiemen tot elkaar gekomen
zijn zijn kan elke dag vereren
en twee zielen laten copuleren
voor deze hartverloren zondaar
smaakt dit naar het goddelijke waar
dappere dromen die laten beven
en het lot zijn web doen weven
geduldig laten wachten op hun prooi
om te ontsluiten in de liefdeskooi
ja, die mannenliefde maakt me week
en ik verlies mezelf, steek na steek
zijn zijn, het is een waar festijn
nu dappere dromen openbaring zijn