Een zachte aanraking,
Op mijn onderbeen.
Laat me veel nadenken,
Waar gaat het heen.
Steeds een beetje hoger,
Met kleine kronkelingen.
Verder en verder,
Denk aan steeds meer dingen.
Mijn kort broekje bereikt,
voel de kriebels niet meer.
Het gaat niet meer verder,
en begint niet nog een keer.
Til mijn hand op,
zoek wat een goede plek is.
Snel mijn hand omlaag,
Hij vliegt weg, verdorie net mis.