Zonnestralen verwarmen de avond
Denk ik ben eigenlijk wel een bofkont
Laat alles in zijn waarde
Het is moeder aarde
Zo dat het gras kan groeien
En bloemen kan bloeien
Je huid warmt aan de zon
In de verte hoor je het carillon
Je krijgt een bruine tint
Het is de zon die je verblind
Uit die warme winter trui
Nu geen regenbui
Zonnestralen verwarmen het zand
En je vind het wel plezant
De warmte op je huid
Het is de zomer die inluid