Brandend in het schaduw ...
het volstaat .
Maakt het verschil ?
Maakte het ooit verschil ?!
Liep altijd al in het schaduw.
In het schaduw van mijn licht!
Het beste komt wel
al blijf ik altijd in het schaduw
in het schaduw dat geen schaduw is .
Maar mijn gedaante dat doorzichtig
leeft en zo al mijn gevoelens blootgeeft.
Maar wat doet men als ware gevoelens
of voelingen worden neergepent.
En gelezen worden door de andere
men kan er niet eromheen lopen of wandelen.
Maar dat is wat men wel vooral doet ,uit angst of eigenbelang.
Maar als de dood morgen aan de deur klopt?!
Hoe zal je haar dan noemen ?
Schaduw ,licht ,ziel ..bruin donkere ogen waar je ziel aangetrokken door voelde ?
Recht voor raap ben ik geen weggetje hier en weggetje daar om op een schoon verhaal te kunnen komen ,zoals vele het doen.
Neen...mijn ziel rein dat beekje waar je ziel in baad
en mijn liefde deelt met jou.
Zo geeft deze woestijnroos jou de naam:
ik hou van jou