met hunkerende ogen
kijk ik je aan,
mijn vingers reiken gretig uit,
ik knijp je zachtjes.
gewillig geeft je mee ...
niet helemaal zeker wat komen zal,
kronkelend op het ritme van mijn vingers,
straal je één en al verleiding uit.
een droge mond
laat me even naar lucht happen,
het verlangen laat me zachtje beven,
behoedzaam glij je naar binnen,
een plotse explosie van spetters
prikkelen doorheen mijn kaakbeen,
verschietend ...
verlang ik naar meer,
ik zuig voorzichtig harder
en glijd genietend achteruit.
mijn snoepje ...
je brengt me naar ongekende sferen