Je opent de deur
En je ziet een lege kamer
Je neemt plaats op de bank
En sluit je ogen
In gedachten ga je terug in de tijd
De tijd die niet stil wilde staan
Uren vlogen voor bij
Terug in de tijd
En je ze me staan
Op het station
Een blik van herkenning
Je denkt terug
Aan de eerste kus
Jou hand in haar hand
Je sluit de deur
Nu zijn het alleen nog herinneringen
Aan een mooie tijd samen