Succes betekent 'goed zijn in overleven'
Uitblinken doen we dat samen
of ieder voor zich?
Perfect geluk is niet duurzaam genoeg,
heb lef
durf te veranderen
opnieuw beginnen en dóórgaan
werk met liefde en aandacht doen
om je niet blind te staren op de horizon
weloverwogen de ene voet voor de ander
Kies voor kwaliteit
vanuit verbinding ontstaan er de mooiste dingen
je móét in het hier en nu zijn
vanuit het hart
Inblinken heeft de toekomst
durf te schitteren
jij maakt het verschil.