De muziek begint, de lichten gaan aan
Zo staat zij op het podium
Het applaus start om haar succes te wensen
Zij begint met haar ogen dicht te dansen
Akkoord na akkoord,
Beweegt zij haar voeten,
Elegant, pretentieus, maar adembenemend
Het ballet op het podium is ontketend
Het stopt niet met ballet, oh nee zeker niet
Het dansen gaat door, emotievol en wonderschoon
Hoe kon ik daar niet verliefd op raken?
Die vrouw op het podium, blauwe parels in haar ogen, zo verslavend
Op een dag hoop ik met haar mijn graf te delen,
Kunnen toasten op een lustvol, gelukkig leven,
Het kunnen afstralen van een goede relatie,
Maar hoe kan ik zien of zij mij wel ziet?
Ze danst maar door als een kleine ballerina
Dit is de dag, dit is de avond, dat ik haar vraag, niet hierna
Oh schone danser van de nacht,
Wilt u mij leren hoe u zo schoon danst, alstublieft vannacht?