Tijd heel alle wonden
Tijd die door tikt in de tijd
Tijd die is geweest
En tijd die komen gaat
Tijd die je niet kan terug draaien
Terug denkend aan die tijd
Een tijd met geluk
Een tijd met pijn
Denken aan de tijd die komen gaat
Een zware tijd
Een tijd
Om even de tijd voor te nemen
Maar wat is tijd
Tijd die niet stil wil staan
Tijd die door loopt in de tijd