oh oud zeer...
nu doe je het weer...
ik hoopte voor even dat ik je was vergeten..
nou klopte je weer aan en ik opende de poort.
Je walst weer naar binnen, en raast terwijl haast niemand je hoort
Nu ga ik de strijd aan, en smeek waarom je mij niet ontziet.
Maar vechten zal ik ,want ik wil jou niet
Geef mijn energie liever aan mijn gezin
Die schieten er nu bij in.
Onwetend waarom ik zo raar reageer,
En dat doet zeer.
Ik jaag alles en iedereen bij me weg
Dat wil ik niet meer
Wil weer vertouwen ,
Gewoon mijn leven weer opbouwen
En liefhebben zoals het hoort
Dus oud zeer ik smeek je .... verdwijn,
En laat mij weer gewoon zijn !