Soms ben ik te geïrriteerd,
Soms ben ik een gezellige meid.
Maar soms gebeurd er iets,
En raak ik tijdelijk de gezelligheid kwijt.
Heb naderhand altijd spijt,
Want zo is het niet bedoeld,
En vroeger door gebrek aan communicatie,
Weet ik niet hoe dat voelt.
Ik wil veranderen,
Maar weet niet hoe het alleen moet.
Dus wees niet boos op mij..
Jouw aanwezigheid doet me goed.
Langzaam aan,
Begin ik te begrijpen wat liefde is,
En nu je niet reageert..
Weet ik dat ik jou mis..
Het spijt me voor hoe ik deed,
Het was niet netjes van mij..
Wees niet boos..
Jij maakt mij blij.