Dromen bron
In de zoetste dromenbron
Weg van taal en letterkeuze
Vind ik de beschrijving
Van wat je in me teweeg brengt
Het is de verbranding
Van een onuitputbaar bron,
Gevoed door de verschijning van jou
In mijn dromen
Soms met winderige flarden,
Dan weer met voorbedachte raden
Maar altijd weer ben jij het,
Die het leven schenkt aan
De verbeelding en werkelijkheid
Die mijn bestaan de moeite waard maken