Ik geef je vleugels
Vleugels om te vliegen
Te vliegen van uit deze duisternis
De duisternis die je bint
Ik geef je vleugels
Vleugels uit goedheid van mijn hart
Ik kan het niet aan zien
Zien hoeveel je pijn hebt
De vleugels dragen
Dragen je hoger
Hoger dan je ooit bent gevlogen
Slepen je weg uit de duisternis
Daarom geef ik je de vleugels
Zo dat je kan vliegen