We zijn met zes miljard
Elk op zoek naar een plek
Elk op zoek naar een leven
We zijn met zes miljard
Elk met zijn problemen
We zijn met zes miljard
kunnen we wat aandacht besteden
Een kindje met hongerige blik kijkt me aan
Dit is de zes miljardste
kan het even?