De laatste muren
Over en weer vliegen raketten
soms controlle soms vette pech
Geavanceerden raken doelen
de rest gaat in het wilde weg
Voor wie is de strijd losgebarsten
welke eer moest er worden gered
Waarom moesten er tussen de huizen
verdekt het wapentuig neergezet
In puinhopen raapt men levenlozen
daar getroffen door het tegenvuur
Vluchtelingen met een restje huisraad
in een door geweld gedwongen avontuur
Religie als kapstok naar de mensen
maar het is agressie zonder plan
Vrede breekt de status van de strijder
iets waar die eigenlijk niet zonder kan
Het vuur kan geen branden blussen
woorden praten enkel nog van haat
En zit geen oplossing in destructie
stop nu ,voor de laatste muur omgaat