Twee mensen !
Twee mensen,mijn zoon,jullie dochter.
Twee mensen,eerst nog als vreemde voor elkaar.
Twee mensen,samen werkend in het zelfde bedrijf.
Twee mensen,eerst nog als collega's.
Twee mensen,nu bij elkaar.
Twee mensen,nu samen.
Twee mensen,mijn zoon,jullie dochter.
Twee mensen,nu bij elkaar.
Twee mensen,nu samen.
Twee mensen,mijn zoon nu ook jullie zoon.
Twee mensen,jullie dochter nu ook mijn dochter.
Twee mensen,nu geen vreemde meer voor elkaar.
Twee mensen,samen gelukkig nu.
Twee mensen nu samen één