Door zelfmoord gestorven
in het onvoltooide
van de verleden tijd
was jij Koning noch Keizer
van je eigen leugenachtig paradijs
Waarin je dacht te regeren
met een zelfverzekerde arrogantie van oppermacht
Maar gelukkig werd het leed
van de miljoenen mensen
doe onder jou regime moesten lijden
enigzins verzacht
Toen jij , voor de lafaard die je was
door eigen toedoen werd omgebracht