samen doen, samen delen, samen zijn.
samen zoveel leuker dan alleen.
verbonden met een onzichtbare lijn.
samen door het leven heen.
samen werken, samen leven,
samen wandelen door de tijd.
elkaar alle liefde geven
tot in de eeuwigheid.
samen is het wachten waard.
afgelopen week bewees dat weer.
onze liefde niet bedaard,
al vertrek je keer op keer.
er komt een dag, dan blijf je hier.
of misschien ga ik met jou mee.
het is die dag dat ik "samen" vier.
op die dag wacht ik gedwee.
voor altijd de jouwe.
xxxxx