Het is maandag middag en ik word gebeld
Of ik in alle rust kan praten
Want er werd iets pijnlijks gemeld
Ik had al wel wat in de gaten
Maar dit had ik nooit aan zien komen
Mijn (surrogaat) ouders gaan scheiden
Zelfs in mijn ergste dromen
was dit altijd te vermijden
Ook al zijn het mijn 'echte' ouders niet
Gevoelswaardig zijn ze dat wel
Ik lijk wel een vergiet
Qua gevoel zit ik helemaal knel
Mijn biologische vader door kanker de dood gevonden
Mijn biologische moeder door zelfmoord van ons heen gegaan
Eindelijk had ik me na enkele jaren aan m'n surrogaat ouders gebonden
En nu lijk ik weer alleen te staan
Ze gaan gelukkig wel goed uit elkaar
Geen ruzie of onenigheid
Echter blijft het zo naar
Daar gaar mijn veiligheid