Passie…
Het kan zoveel betekenen.
Passie…
Het heeft niks te maken met rekenen.
Passie…
Het is zo speciaal.
Passie…
Ik heb geen woorden voor dat allemaal.
Passie…
Het hoort bij jou en mij.
Passie…
Door jou ben ik blij.
Je hebt een heel groot plaatsje in mijn hart,
Wees nu niet verward!
Het komt door je kastanjebruine ogen,
Hoewel bruin niet voorkomt in regenbogen.
Je hebt mijn hart bij jou gehouden,
Is dat niet wat we wouden:
Die passie?