Mensenliefde
Ze is al zo lang weg.
Voor elkaar sloten ze de ogen.
Overdenkend, was het zo bewogen.
Het voelt zo slecht.
Hij wil zo graag terug in haar armen.
Dierbaarheid mag verwarmen.
Wil dat je tevreden bent.
Gedachten als door rozen zorgvuldig verwent.
Waarom voor eeuwig verlaten.
Meningsverschillen te laat in de gaten.
Kom terug en blijf voorgoed.
Roet in het eten smaakt echt niet zo zoet.
Ogen geopend.
Geborgenheid nabij.
Samen naast elkaar lopen.
Voel je maar vrij.
Kom terug en leer van het leven.
Fouten zijn er om te vergeven.
Ook al sta je verbaasd.
Je weet dat je je zorgen bij hem veilig uitraast.
Roel van EkerisĀ©