Natuur samen delen.
De bloem in het leven zijn.
Elkaar zacht bespelen.
Voelbaar in de maneschijn.
Het verlangen bij elkaar te zijn.
Samen rozig worden van appeltjeswijn.
Wederzijdse ogen hebben liefde gespaard.
Momenten samen voor eeuwig bewaard.
Vingers strelend over elkaars wangen.
Innig op een bankje hangen.
Gelukkig en voldaan zijn.
Elkaar besproeien in een liefdesfontein.
Deel het goede in levenskracht.
Zoveel plezier in elkaars hart gebracht.
Opgelucht raken na de allereerste kus.
Ze genoot van zijn actieradius.
Ze werd zijn levensboeket van zoete dromen.
Een stroming in wederzijds geluk.
Waar ’s nachts zoete schaapjes overkomen.
En hij haar slapend zachtjes in zijn armen drukt.