is de uzel verweken in drogtroppen gebuk
bekoper de loper verwocht per gepruk
mijn deimen uch verwonkelt tot krijpen
in lijzeralij gaanderweg mijn stijpen
kommer de lommer vooraan pokelepro
mooi moment vanaf de tapperij mieral
open de stopera laat hangen die bal
zo zie je maar leger in haastige slo
tot toendra de dieverij puur geluk
bang ben ik wel maar niet van mijn stuk
hosma pirosla voer voor de vogels
heven en beven voor wie het maar wil
brommen de bommen en dan is het stil
pokken en peren doorboren de kogels