Mijn leven
ik zou het graag willen beschrijven
want het is de fundering en gevel
van mijn bestaan
de wortels van mijn zijn
dat samen met mij geboren is
en dat ook met mij zal sterven
Mijn leven
dat tot aan de dood
met de aarde verbonden is
zal na mijn laatste zucht
weer in het niets verdwijnen
naar een plek
waar niemand ooit van is teruggekeerd
sommigen noemen het hemel
anderen weer hel
maar waar het ook moge zijn
het zal niet daar zijn
waar mijn leven ooit begon