we kennen elkaar nu al meer dan een jaar
laatst zei jij, 'we horen bij elkaar'
mijn reactie was, 'ik sta altijd voor je klaar.
zo is het dan al weken
ik weet niet wat het is tussen ons
het is geen liefde maar we zijn ook geen vrienden
maar soms,
is het net of we elkaar jaren kennen.
af en toe pakt hij me zonder rede vast
en wilt met me dansen.
en niemand die het begrijpt
dat we niks anders doe dan sjansen
ook al beginnen mensen nu te zeuren
wanneer er tussen ons iets gaat gebeuren
maar van mij mag dit jaren door gaan
want ik vind het leuker met hem te spelen
dan gelijk al mijn leven te delen