Ik zie je naam op het scherm
Mijn ogen beginnen zich sneller met tranen te vullen
Ik zie je ogen en je mooie krullen
Het begon zo mooi na die eerste ontmoeting
Ik wist meteen dat je speciaal zou worden, na de eerste begroeting.
Je riep mijn naam toen je me zag staan
Ik keek om en ik zag de blik in je ogen
Ze zei kom maar mee naar mijn lokaal
Met rooddoorlopen ogen deed ik mijn verhaal.
Ze schrok ik zag het, en wist niet wat ze moest
Ik zag het in haar ogen, langzaam werd ze woest.
Niet op mij, maar op diegene die mij zoveel had aangedaan
De tranen stroomden van mijn wangen,
diep van verlangen dacht ik aan jou...Jij liet me zo hard vallen en liet me staan in de kou .. waarom?