Het gevoel
Het gevoel van de liefde overschaduwd door het gevoel van verdriet...
Zoiets begrijp je niet,
Het gevoel van mededogen overschaduwd door het gevoel van afgunst...
Zoiets begrijpen, is geen kunst,
Het gevoel van samenhorigheid overschaduwd door het gevoel van alleen zijn...
Om zoiets te begrijpen, dat is niet fijn,