Zusje
Jij bent zo klein, en toch ben je 'echt'
Voorzichtig raak ik jouw handje aan
Jij lijkt op het elfje uit een bedtijdverhaal
Waar kom jij zo plotseling vandaan?
Huil niet toe...kijk maar ik ben bij jou
Wil je misschien mijn konijntje even?
Weet je, jij bent 't mooiste cadeautje ooit
Dat papa en mama mij konden geven
Ik snap nog niet echt wat 'zusje' betekent
Maar ik maak het alvast naar je zin
En wie weet als we later groot zullen zijn
Word ik jouw allerbeste hartsvriendin
Je 'grote' zus
Aiko