je zit in mijn hoofd
en sliert herinneringen
die ik aan woorden hang
ach ja… non-verbaal
stilt mijn geestesoog
en bekruipt innigheid
maar steelt niet mijn zielsrust
naar jouw dromen
wat was, is geweest
donkere nachten verlicht
dagen ingekort
en slapen in rust
ik zat in jouw hoofd
en je zag herinneringen
die jij aan woorden hing
overwonnen… jouw verhaal
Houston? Still counting?