Mijn Pad
Soms moet je keuzen ’s maken .. Soms zijn ze zwaar en soms ook niet ..
Soms ben je gelukkig en .. Soms heb je verdriet .. Is dit wat ik wil .. Of is dit het niet …
De tijd zal het leren zeggen ze wel eens .. Maar waarom is het soms zwaar …
Want elke dag maakt men keuzen ’s sta ik op blijf ik liggen .. Die zijn nog makkelijk ..
Maar als je een keuze moet maken zie ook andere beïnvloeden .. Waaronder je kits ..
Dan maakt het echt wel zwaarder .. Is het nog te redden of toch niet ..
Waarom moet af en toe de liefde zo zwaar uit vallen .. Men maakt het zich zelf zo zwaar als men
Kan dragen .. Maar daar zitten dan ook weer vragen .. Zal ik dan ook zo rail zijn om het toe te geven ..
En gemengde gevoelens wat moet men der mee al er geen uitkomst lijkt te komen ..
Maar steeds zwaarder worden en zwaarder worden ..