soms heb ik van die dagen
een soort zwak moment
dan wil ik terug naar gisteren
in de hoop dat de morgen me niet meer kent
ik dacht het leven wel te temmen
door emoties niet te uiten
verborg me achter de tralies van bedrog
zo kwam de waarheid niet naar buiten
ik bleef haken in het verleden
struikelde over mijn eigen voeten
dat is de reden dat de toekomst me nu laat boeten
te vaak voorgelogen
gekleineerd en bedrogen
te vaak mijn eigen tranen
moeten drogen
ben ik voor het ongeluk geboren
of gewoon uitverkoren
voor problemen die bij het leven horen
toch wil ik niet klagen
want ik word alleen maar sterker
door al die tegenslagen
alleen ben ik geboren
en alleen zal ik ook gaan
wat er ook gebeurd
overal zal ik voor vechten
en met beide voeten blijven staan
bewandel mijn wegen solo
doe alles op eigen kracht
opgeven is geen optie
want dat is precies wat men verwacht
levenslessen in mijn leven
hebben me geleerd om sommige situaties te vergeven
in moeilijke tijden niet op te geven
sommige dingen te accepteren
in ieder geval het te proberen
door obstakels de rug niet toe te keren
de kracht om door te gaan
en om in zware tijden me erdoorheen te slaan