zij leeft bij de letter
en voegt haar daden
bij het woord
zint het haar niet
smijt zij met allegorieën
en bouwt zij bij zinnen
haar discipline is een eufemisme
zij is het substantief
en de interjectie in één!
hou van haar preposities
en zij zal jou lonen
met de retoriek der welsprekenden
The Spirit killeth, the letter giveth life'
T.S. Eliot