Gedichten-Freaks
Zoeken
Nieuws
Wie doet wat
Aanmelden
Gebruikersnaam
Wachtwoord
Aanmelden
Wachtwoord vergeten?
Nog geen account? Registreer!
Registreren
×
Velden met een astriek (*) zijn verplicht!
Je schrijversnaam/gebruikersnaam*
Wachtwoord*
Bevestig wachtwoord*
E-mailadres*
Webadres
Geboortedatum
Land*
Selecteer je land
Nederland
België
Anders
Hoe heb je ons gevonden?
Ik wil per mail op de hoogte worden gehouden van leuke aanbiedingen van de Gedichten-Freaks en partners.
Registeren
Wachtwoord vergeten
×
Email adres
Versturen
de een samen
jij bent de een voor mij
niet de ander van elkander
nee, dé geen waar één
aanwezig is in jouw afwezigheid
jij bent het nu en altijd
eeuwig de morgen
want het ooit is vandaag
nooit de een met de vraag
ik denk, dus ik ben
en jij bent, dus denk jij
wat het betekent voor ons twee
de een is nu en altijd samen
alleen
Over dit gedicht
Auteur:
DrieGeetjes
Gecontroleerd door:
Brenda
Gepubliceerd op:
07 september 2014
Thema's:
[Liefde]
[Relatie]
[Samen]